I N G Y E N E S   S Z Á L L Í T Á S    30.000 Ft feletti vásárlás esetén!

Kérdésed van? Hívj minket! +36703134388

Kövess minket!     

Blog

Fekete-fehér. Egy igen vagány kombó

Fekete-fehér. Egy igen vagány kombó

Ez a letisztult színvilág az elmúlt években nagy teret nyert a karácsonyi dekoráció körében is. Nem is csoda, hisz nem csak egy karácsonyfán, de egy adventi koszorún vagy egy ünnepi asztalon is nagyszerű látványt nyújt.

Térhódításuk olyannyira robbanásszerű volt, hogy a fehér és fekete díszek magasan a legtöbbet keresett termékeink közé tartoznak. Az egyszínű gömbök mellé megjelentek a kézzel festett üveggömbök is, melyek modern mintával készültek, és tökéletes kiegészítői a fekete és fehér dekorációnak is.

 

 

A fekete-fehér karácsonyi enteriőrt feldobhatjuk pár egyszerűen kivitelezhető és nem túl költséges kiegészítőkkel, mint egy krétatábla, egy pár eredeti vagy varrt zokni, vagy egy szimpla fehér párna és egy kis kézügyesség. :) Természetesen az ötletek száma végtelen, egy fekete csíkos csomagoló papír a legelegánsabb hatást nyújthatja, de már az ajtódísz elkészítésénél is kiléphetünk a klasszikus színek világából.

 

Mára a műfenyőgyártó cégek is meglátták ebben a lehetőséget, így már nem csak a kiegészítőkben érdemes gondolkodni, hanem elérhetőek a karácsonyfák fekete vagy fehér színben is.

   

 

Image fotók: Pinterest